Ny børnetøjsbutik på nettet – og med personlig betjening

til .

Anja Toft Kronborg, der bor på Dalhøjen 48 i Fjerritslev sammen med ægtefællen Erik Kronborg, har netop holdt åbningsreception på sin nye internetbutik Balajka.dk, som forhandler kvalitetstøj til de mindste

Receptionen fandt sted i butikslokalerne Vestergade 2, som var lejet specielt til anledningen og samtidig for at være en del af festlighederne i byen ved Jul by Night fredag 6. december. Butikken har haft åbent i midtbyen i tre dage. Ellers har Balajka.dk lokaler hjemme på Dalhøjen 48.

­

– Men alle er velkomne til at kontakte mig personligt og komme forbi for at kigge, understreger Anja, der har meldt sig ind i Fjerritslev Handelsstandsforening og allerede føler sig rigtig godt modtaget blandt byens handlende.

Med sig i bagagen har hun 10 års erfaring i babyudstyr fra butikskæderne ØnskeBørn og BabySam, men efter flytning til Fjerritslev opstod der en ledighedsperiode, som gav anledning til at tænke nyt. Efter at have undersøgt forskellige muligheder – også det lokale marked for børnetøj – tog Anja springet og blev selvstændig. Balajka.dk gik i luften tidligere på efteråret, men først nu har tiden været inde til at markere åbningen officielt.

­– Jeg har gerne villet vise mit varesortiment frem og give kunderne i Fjerritslev og omegn anledning til at komme indenfor og se, hvem jeg er. Og det har været en rigtig positiv oplevelse, understreger Anja, som i øvrigt er meget imponeret over det store vareudbud og det lokale sammenhold om handelslivet, som findes i Fjerritslev.

– Min primære målgruppe er dem, der skal købe tøj til den nyfødte, og derfor har jeg lagt ud med tøj fra JOHA og FIXONI i størrelserne fra 50 til 90, som svarer til 0-2 år. Men fra nytår udvider jeg med konceptet ME TOO, som går helt op til størrelse 98, dvs. 3 år.

– Jeg forhandler først og fremmest uldtøj af høj kvalitet, så barnet får den bedste start på livet.

Som en speciel niche har Anja også valgt at forhandle præmaturtøj til for tidligt fødte børn, herunder blødt håndstrik, som er nænsomt mod spædbarnets sarte hud. Desuden tilbyder hun at levere navnebroderi på bleer med netop den skrifttype, som kunden ønsker.