Julehandlen i Fjerritslev skudt i gang med ny julebelysning

til .

Fredag eftermiddag samledes børn og voksne i stort tal for at se julemanden tænde det store juletræ på Torvet

I år havde julemanden selskab af Knud Grann, som steg med til vejrs på Falcks brandstige for at markere, at Fjerritslev i år har fået en ny julebelysning, så Jammerbugtens hyggeligste handelsby nu er flottere end nogensinde. Den nye LED-julebelysning, som består af stjernebøjler over gadelygterne og »ice drops« i træerne ved SuperBrugsen, Bryggergaarden og biblioteket, er nemlig muliggjort med 200.000 kr. i støtte fra El-fonden, som Knud Grann er formand for.

Endvidere er der med støtte fra Sparekassen Vendsyssels Fond, Brovst, opsat LED-belysning i et stort juletræ ved Vestergade. Langs handelsstrøget er der desuden opsat små, hyggelige grantræer, som sammen med julebelysningen danner en flot helhed.

Efter dansen om det store juletræ samledes man i Bryggerkælderen, hvor Brian Thisted og hans stab fra SuperBrugsen var uddeler(e) af gratis æbleskiver og sodavand.

Rundt om i butikkerne var der travlhed, idet der for første gang blev holdt »Black Friday« med store nedsættelser som startskud på en julemåned, der også byder på Jul by Night fredag 6. december og stort julearrangement med 50-års jubilæum på kål og flæsk i Bryggerkælderen søndag 22. december.

Følg med på Fjerritslev.dk’s Facebook-side (husk at »synes godt om«).

Se flere billeder fra juletræstændingen her