Hjemmelavede julespecialiteter fra SuperBrugsen

til .

SuperBrugsens slagterafdeling har haft stor succes med den åbne disk, der blev etableret for halvandet år siden

Her kan man få pålæg og udskæringer af kød i netop de mængder og den størrelse, som passer til ens behov, og desuden er afdelingens fem fastansatte klar med råd og vejledning om tilberedning af kødet.

Her op til jul gælder det i høj grad SuperBrugsens egne hjemmelavede specialiteter, såsom julemedister, hamburgerryg, bacon, julesylte, rullepølse og ikke mindst julespegepølse.

Julespegepølsen er klar 1. december, fortæller slagter Tobias Wahlgren, som på billedet ses sammen med assistent Wendie Vangaa. Julespegepølsen, der fremstilles efter en gammel opskrift, består af saltet, hakket kød, som håndrøres med krydderier og derefter ryges i fire dage og modnes i endnu fire dage. Det er samtidig en mager spegepøse med kun 8-10 pct. fedt.

– Den åbne disk giver basis for at videreudvikle vores koncept med hjemmelavede specialiteter, som vi oplever stor efterspørgsel på. Til januar tager vi en ny kombineret ryge- og kogeovn i brug for at kunne klare større volumen og lette arbejdsgangene, tilføjer Tobias.

– Vi leverer desuden færdige juleanretninger fra seks personer og opefter, gerne efter individuelle ønsker. Og til nytår er vi ligesom tidligere år klar med en komplet nytårsmenu.