Jul i det nye City West

til .

De tre butikker i City West er nu kommet godt på plads efter flytningen fra Håndværkervej, og alle tre indehavere melder klar til julens rykind i de nye, flotte lokaler på til Industrivej 9

Dan Quorning, som står bag DCM Cykler & Have/Park Maskiner, kan eksempelvis foreslå en E-Fly elcykel som julegaveidé, og derudover har forretningen alt i tilbehør til den kvalitetsbevidste cyklist. Til børnene er der en hel væg med spændende legetøj. Lige nu er det også tid for save og savudstyr, minder Dan Quorning om.

hanbo-design-jul-2013

Kurt Larsen, der sammen med Kent Røge er indehaver af Hanbo Design, viser her sjove filt- og garnnisser, ligesom han præsenterer gigantiske og smukt dekorerede julelys. Hanbo Design bugner af gaveidéer i alle prisklasser.

designa-jul-2013

Hvis der står et nyt køkken – eller en fornyelse af garderobe, bryggers og badmiljø – på ønskesedlen til jul, er Kent Røge fra Designa Gør-Det-Selv klar til at vejlede og tage mål hjemme hos dig selv. Kent Røge tilbyder skræddersyede løsninger inklusive gulvbelægning og hårde hvidevarer, og her i butikken kan du se modellerne stillet op.