20 år med EDB Center

til .

Samtidig med starten på julehandlen kan Tage Thomsen fejre 20-års fødselsdag med EDB Center i Østergade 10

Det hele begyndte 1. december 1993 fra garagen hjemme på Tennisvej 36, hvor Tage boede dengang. Med det stærkt voksende forbrug af pc’er og internet fik Tage hurtigt masser at lave, lige fra opstilling af computerudstyr i private værelser til etablering af netværksløsninger i områdets små og store erhvervsvirksomheder. Tage gik aldrig af vejen for de mest umulige opgaver, og arbejdsdagene var lange.

Det førte til ansættelse af medarbejdere og flytning til lejede lokaler hos »Kartoffel Aage« på Industrivej 16, hvor der blev indrettet såvel værksted som butik med salg af alt i computer- og kontorudstyr.

I 2003 var tiden inde til at etablere sig på hovedgaden i Fjerritslev, og Tage overtog lejemålet i Østergade 10, hvor der tidligere havde været Expert-forretning. I tråd hermed blev radio og tv også en del af sortimentet, ligesom mobiltelefoner blev en væsentlig del af aktiviteterne.

For at stå bedst muligt rustet på det stærkt konkurrenceprægede marked – og at kunne tilbyde kunderne optimal service og rådgivning – valgte Tage i 2008 at lade forretningen blive en del af det landsdækkende kædesamarbejde CBC – Din lokale IT-partner.

Senest har Tage ekspanderet ved at overtage lokalerne efter Eriks Cykler i Østergade 12, således at der i dag er langt bedre forhold til lager, værksted, kontor og kantine.

EDB Center, der også har specialiseret sig i C5-regnskabssystemer, omfatter fire fuldtidsbeskæftigede.

I anledning af fødselsdagen serverer butikken lidt godt til ganen lørdag 30. november.