Fjerritslev går helt i »sort«, før julebelysningen tændes

til .

Fredag 29. november er udnævnt til »Black Friday«, og mange butikker holder åbent helt til kl. 20

Der er mange penge at spare, når butikkerne går i »sort« som optakt til årets julehandel i Fjerritslev.

Du vil blive mødt af forretningsfolk, der er klædt i sort fra top til tå, og måske er butiksvinduerne helt blændet af for at vække din nysgerrighed. Rundt omkring i butikkerne kan du opleve, at de bedste tilbud er gemt under et sort klæde, måske udveksles lidt sort humor over disken, og sådan kunne vi blive ved.

– Forhåbentlig bliver der også sort af mennesker overalt i gaderne og butikkerne! lyder det fra Michael Winther-Jensen, Klærmann, der står bag initiativet via kædesamarbejdet i Din Tøjmand.

Men præcis kl. 16 sker der noget. Her bliver byen pludselig oplyst af den flotte, nye juleudsmykning, som supplerer de velkendte lys i træerne langs gaden. Og midt på Torvet tændes byens kæmpestore juletræ.

På den måde symboliserer »Black Friday«, at julen kommer og lyser op midt på den mørkeste tid af året.

Følgende forretninger markerer »Black Friday« og starten på julehandlen med at holde åbent helt til kl. 20 fredag 29. november: SportMaster, Tøjeksperten, Matas, Lækkerier, Flintholm, Din Tøjmand, Hokus Pokus, Tove Styrbæk, Butikken og KJ Fashion.

Klærmann er via kædesamarbejdet i Din Tøjmand gået i spidsen for lanceringen af »Black Friday« i Fjerritslev fredag 29. november, hvor mange butikker holder åbent helt til kl. 20. Herretøjsforretningen i Vestergade 10 har naturligvis fundet det flotte, sorte tøj frem til anledningen, og her viser indehaverne Michael Winther-Jensen og Mariane Klitgaard et udvalg bestående af habit, skjorte og slips.