Tværpolitisk Torv i Fjerritslev hver weekend frem til kommunalvalget 19. november

til .

De små, hvide huse på Bryggertorvet danner hver fredag og lørdag rammen om en livlig snak om lokalpolitik

Overalt i by og på land er der nu hængt valgplakater op for kandidaterne til kommunalbestyrelse og regionsråd. Men hvilke holdninger gemmer sig bag ansigterne på de fine plakater?

Det er der lejlighed til at blive meget klogere på, hvis du møder op på Bryggertorvet fredag eftermiddag eller lørdag formiddag i alle weekender op til kommunalvalget tirsdag 19. november.

Her er der nemlig søsat et nyt initiativ i form af et Tværpolitisk Torv, og de små, hvide huse, der er kendt fra julehandlen i Jammerbugtens hyggeligste handelsby, vil være beboet af Socialdemokraterne, SF, Borgerlisten og Venstre.

Desuden vil der være mulighed for at møde repræsentanter fra de øvrige partier, Dansk Folkeparti, Radikale, Enhedslisten og Konservative.

– Det betyder, at politiske spørgsmål kan besvares fra flere sider, og det kommer forhåbentlig også til at betyde, at vi får en mere levende debat om de rent lokale spørgsmål. Så kom forbi og hils på – vi glæder os til, at så mange som muligt kommer og deltager i debatten, lyder det fra Ulla Flintholm (V), der er en af initiativtagerne.