FIF – årets håndboldklub 2013 – lancerer sin egen slagsang

til .

Sangen er lavet og indspillet professionelt og præsenteres i Han Herred Fritidscenter søndag 27. oktober kl. 14.30

I foråret kom endnu en idé på bordet i FIF Håndbold, nemlig at lave en sang om klubben, der er kåret som årets bedste håndboldklub i hele Danmark.

– Idéen med sangen er at skabe en masse glæde, synlighed om klubben og egnen samt give alle vore medlemmer nogle gode oplevelser, fortæller formand Mogens Bay.

– Vi har allieret os med Fri-Stedet i Aalborg Øst, som er en fritids- og ungdomsklub, der har stor erfaring og ekspertise med sådanne klubsange. De har blandt andet lavet sange for Aalborg DH, damelandsholdet i håndbold, Aalborg i Rødt og for AaB, da de blev danske mestre i 2008.

Alle FIF’s værdier er med i sangen

– For os var det vigtigt, at sangen skulle handle om det, vi står for i FIF Håndbold, nemlig sammenhold, træning, kamp, leg, vores klubfarver blå og hvid og gode oplevelser. Herudover skulle den omhandle Han Herred, Fjerritslev, skov og strand. Og alt dette har Fri-Stedet formået at få med i teksten. De har fået skrevet en fantastisk glad popsang med et super »syng med«-omkvæd.

– Ud over sangen har vi fået et tv- og produktionsselskab til at lave en musikvideo, som udgives på dvd. Musikvideoen er indspillet med ungdomsspillere fra klubben både på vores hjemmebane i Han Herred Fritidscenter, på vores beachhåndboldbaner, på Kollerup Strand og i Fri-Stedets studie.

Det er forsangere fra Fri-Stedet, der er i front, og som korsangere optræder 18 ungdomsspillere fra FIF Håndbold. Sangen indeholder »rap«-del, og endelig er der indøvet en dans dertil.

Præsentation søndag 27. oktober kl. 14.30

Sangen præsenteres live i Han Herred Fritidscenter søndag 27. oktober kl. 14.30, og musikvideoen vil samtidig køre på den nye storskærm i hallen.

– Hvad får FIF Håndbold så ud af dette projekt?
– Vi i FIF Håndbold tror faktisk på, at vi ud over sportslige aktiviteter får flere medlemmer, også ved at lave disse ikke-sportslige aktiviteter. Det handler nemlig om den gode oplevelse, at stå sammen om noget og vise, at vi selv i et lille område kan, hvis vi vil det, forklarer Mogens Bay.

Et godt eksempel er den forvandling, som FIF Håndbold er gået igennem inden for de sidste to-tre år, hvilket også er bemærket i hele landet, uddyber han.

– I marts blev klubben kåret som årets håndboldforening i Jydsk Håndbold Forbund, kreds 2 (området Han Herred, Thy, Mors, Salling og Vesthimmerland) blandt 65 foreninger. Senere i maj valgte Jydsk Håndbold Forbund at kåre FIF Håndbold som årets forening i hele Jylland, og sidst – men ikke mindst – valgte Dansk Håndbold Forbund på årsmødet i juni at udpege os som årets forening i hele Danmark, valgt blandt mere end 800 foreninger.

Videoen kan købes på dvd ved FIF Håndbolds hovedsponsor Sparekassen Himmerlands afdeling i Fjerritslev samt ved det næste Kæmpe Hjemmestævne, som finder sted søndag 17. november.

Prisen er kun kr. 50,-

Foto: Erik Sahl