Førstehjælpskursus for håndboldfolk

til .

FIF Håndbold og Beredskab Jammerbugt afvikler førstehjælpskursus

Bestyrelsen i FIF Håndbold finder det meget vigtigt, at ledere, trænere og andre hjælpere skal kunne yde førstehjælp, hvis man pludselig en dag står i en situation, som kræver handling her og nu.

– Det kan lige så godt ske til en træning, som det kan ske en søndag, hvor en tilskuer i hallen har brug for hjælp, fastslår formand Mogens Bay.

Derfor har FIF Håndbold taget initiativ til sammen med Beredskab Jammerbugt at afvikle et tre-timers førstehjælpekursus, som finder sted onsdag 23. oktober i Han Herred Fritidscenter.

Målet for dette kursus er, at den enkelte deltager ved kursets afslutning skal kunne anvende førstehjælpens fire hovedpunkter og at yde hjerte-lunge-redning til en bevidstløs person uden vejrtrækning. Der udstedes bevis ved gennemførelse af kurset.

– Vi håber rigtig meget, at alle vore trænere, ledere og andre hjælpere ligesom bestyrelsen finder det vigtigt at deltage og enten lære førstehjælp eller få det genopfrisket, så vi alle har det på rygraden, hvis det skulle blive nødvendigt en dag. Det er gratis for den enkelte at deltage, understreger Mogens Bay.

Foto: Erik Sahl