Ejerskifte på Klim Strand Camping

til .

Efter længere tids sygdom har ejeren af Klim Strand Camping, Jan Jepsen, valgt at sælge virksomheden til de nuværende forpagtere af restauranten på Klim Strand Camping og en kreds af lejrchefer

– Det har været en svær beslutning, siger Jan Jepsen. – Men mit helbred tillader ikke længere de mange timers arbejdsindsats, der er påkrævet i sæsonen. Allerede i indeværende år havde jeg svært ved at magte opgaven, hvorfor det var mig en stor lettelse, at forpagterne af restauranten, Filip Siig og Ole Jensen, trådte til og hjalp mig med den daglige drift.

– Det er således med vemod, at jeg nu slutter en æra i familiens historie, men det glæder mig meget, at nye kræfter er klar til at tage over, tilføjer Jan Jepsen.

De nye kræfter, der er klar til at tage over, er foruden Filip Siig og Ole Jensen lejrchefen på Bogense Strand Camping, Michael Madsen, og ejerne af henholdsvis Drejby Strand Camping, Annemette Jakobsen, og Løgismosestrand Camping, Peter Lützen.

– Vi overtager Klim Strand, da vi synes, det er en utrolig dejlig campingplads, samt at den er vigtig for lokalområdet. Vi har forelsket os i den og synes, at den kan byde på så meget for både turister og lokalsamfundet, fastslår lejrchef Filip Siig og Ole Jensen, der glæder sig over, at erfarne lejrchefer bidrager med deres mangeårige indsigt i driften af campingpladser.

– Vi tager udgangspunkt i, at Klim Strand Camping skal virke i samhørighed med lokalområdet, supplerer Peter Lützen, hvorfor vi finder det naturligt, at det er Filip og Ole, der varetager den daglige drift, da de i kraft af deres lokalkendskab er de bedste til at præsentere de lokale værdier for gæsterne og involvere lokalsamfundet i campingpladsens ve og vel samt bidrage til lokalsamfundet.

– Vi kan således bidrage med vores indsigt i drift af campingpladser samt støtte Filip og Ole i deres daglige virke på campingpladsen.

Klim Strand Camping lukker for sæsonen 20. oktober, men ejerskiftet er foretaget med virkning fra 1. oktober efter ønske fra den tidligere ejer, Jan Jepsen.

Klim Strand Camping blev etableret af Jan Jepsens forældre i 1970 på basis af et nedlagt husmandssted, og siden har familien udviklet stedet til at være en af Danmarks største og mest attraktive campingpladser.

Pressemeddelelse 7. oktober 2013
Foto: Klim Strand Camping