Black Friday & Jul by Night med juletræstænding i Fjerritslev fredag 23. november 2018

til .

Butikkerne holder åbent helt til kl. 21.00 med masser af gode Black Friday-tilbud. Slutspurt på »Saml mærker og vind gavekort for mere end 25.000 kroner«

Kl. 18.30 udgår et fakkeltog fra Kirkepladsen og bevæger sig gennem handelsstrøget hen til Torvet, hvor det store juletræ står klar til at blive tændt. Forrest kører Bryggergaardens gamle lastbil, og såvel Julemanden & Nissemor som Nielsen Banden er med i optoget.

Julemanden bliver ved hjælp af en stige hejst helt op i toppen af juletræet, hvor han præcis kl. 19.00 tænder de hundredvis af lys. Samtidig er byen oplyst af den flotte juleudsmykning med lysende stjerner i lygtestanderne og små julelys i egetræerne langs forretningsgaderne.

Når julelysene er tændt, slutter børn og voksne kreds om træet og synger julen ind med vore kendte julesalmer og -sange til musik ved Per Gregersen.

Julemanden & Nissemor går senere omkring i gaderne og uddeler godter, ligesom du kan møde Nielsen Banden, der spiller muntre toner hele aftenen. Både butikkerne og hos LC Vesterhavsfruerne i julehusene på Bryggertorvet er der hyggelige aktiviteter og smagsprøver. Der er selvfølgelig også mulighed for at spise pølser m.m. flere steder i byen, ligesom kroen serverer gløgg og andre varmende drikke.

I den historiske bryggergård bliver byens gamle juletraditioner holdt i hævd hele den kommende måned op til jul. Og Fjerritslev Fut er naturligvis på gaden og giver små såvel som store mulighed for at køre med på en tur rundt i julesmykkede gader ganske gratis.

Program fredag 23. november 2018

Kl. 18.30-21.00
Besøg de hyggelige julehuse på Bryggertorvet, hvor LC Vesterhavsfruerne sælger spændende juleting.

Kl. 18.30-21.00
Åbent i Bryggergaarden.

Kl. 18.30 
Opsamling på Kirkepladsen til et stort fakkeloptog gennem byens gader med Julemanden & Nissemor, Nielsen Banden samt Bryggergaardens gamle lastbil i spidsen. Alle børn og voksne kan være med i optoget. Medbring selv fakkel (vi har et begrænset antal til uddeling).

Kl. 19.00
Fakkeloptoget ankommer til Torvet, hvor Julemanden stiger til vejrs på en høj stige for at tænde byens store juletræ og flotte julebelysning. Herefter går børn og voksne om juletræet og synger julesange og -salmer til musik af Per Gregersen.

Kl. 19.15
Servering af gratis æbleskiver til alle og godteposer til børnene ved Fjerritslev Kro. Kroen sælger desuden julegløgg og andre varme drikke.

Kl. ca. 19.15-20.30
Mød Julemanden & Nissemor i gaderne, hvor de uddeler julegodter til alle. Fjerritslev Fut kører gratis ture med børn og voksne.