Udsalg med gule ærter og store besparelser

til .

Januar-udsalget i Jammerbugtens hyggeligste handelsby starter torsdag 5. januar og byder på både gratis mad og masser af gode tilbud – alt sammen noget, der luner i vinterkulden

Fjerritslev er kendt for sit »rigtige« udsalg. Her har vi nemlig reelle besparelser på helt op til 75 % på varer, der også lå på hylden inden udsalget.

Udsalgsdagen giver dig derfor en fantastisk mulighed for at gøre en god handel i byens butikker – vi giver nemlig garanti for gode tilbud og nedsatte varer.

Vi giver også garanti for hygge, traditioner og gode oplevelser. Derfor vil der også i år være servering af gule ærter i Bryggerkælderen. Når du handler hos medlemmerne af Fjerritslev Handelsstandsforening i løbet af første udsalgsdag, kan du få en gratis billet til gule ærter. Er man ikke til gule ærter, kan billetten også bruges til en pølse med brød. Der vil være servering fra kl. 12.00 til 18.00.

Læs mere og se butikkernes udsalgsannoncer i Fjerritslev Ugeavis 3. januar på side 11-17


Fjerritslev Handelsstandsforenings medlemmer vil gerne ønske alle vore kunder et godt nytår 2017 – og samtidig sige en stor tak for opbakningen i 2016!

Jeres opbakning er forudsætningen for, at vi også i fremtiden har en hyggelig handelsby med et godt handelsliv og et stort udvalg af specialbutikker.

Vi ses i 2017 til en god handel, til hygge, traditioner og gode oplevelser i Fjerritslev – Jammerbugtens hyggeligste handelsby