Black Friday & Jul by Night i Fjerritslev fredag 25. november

til .

Butikkerne har åbent helt til kl. 21.00 og byder på julehygge og masser af gode Black Friday-tilbud

Kl. 18.30 udgår et fakkeltog fra Kirkepladsen og bevæger sig gennem handelsstrøget hen til Torvet, hvor det store juletræ står klar til at blive tændt.

Julemanden ankommer med Falcks røde brandbil kl. 19.00 og bliver hejst helt op i toppen, hvor han tænder lysene på juletræet, og byen er samtidig oplyst af den flotte juleudsmykning med lysende stjerner i lygtestanderne og små julelys i egetræerne langs forretningsgaderne.

Når julelysene er tændt, er der sang omkring træet til musik ved Jammerbugt Kulturskole.

Julemanden & Nissemor går senere omkring i gaderne og uddeler godter, og rundt om i butikkerne – og hos LC Vesterhavsfruerne i julehusene på Bryggertorvet – er der hyggelige aktiviteter og smagsprøver. Desuden frister Lions Club med varme pølser fra deres pølsevogn.

Der er åbent i den historiske bryggergård, hvor byens gamle juletraditioner bliver holdt i hævd hele den kommende måned.

Program

  • Kl. 18.30-19.30: Jammerbugt Kulturskole spiller julemusik på Torvet
  • Kl. 18.30-21.00 Fjerritslev Kro sælger kaffe, te, gløgg og hjertevafler på Torvet – gratis sodavand og hjertevafler til alle børn under 12 år
  • Kl. 18.30-21.00: Besøg de hyggelige julehuse på Bryggertorvet, hvor LC Vesterhavsfruerne sælger spændende juleting. Der er også mulighed for at besøge Lions Clubs pølsevogn
  • Kl. 18.30-21.00 Åbent i Bryggergaarden
  • Kl. 18.30: Opsamling på Kirkepladsen til et stort fakkeloptog gennem byens gader med Julemanden & Nissemor og Falcks røde brandbil i spidsen. Alle børn og voksne kan være med i optoget. Medbring selv fakkel (vi har et begrænset antal til uddeling)
  • Kl. 19.00: Fakkeloptoget ankommer til Torvet, hvor Julemanden stiger til vejrs på brandstigen for at tænde byens store juletræ og flotte julebelysning. Herefter går børn og voksne om juletræet og synger julesange til musik ved Jammerbugt Kulturskole
  • Kl. ca. 19.15-20.30: Mød Julemanden & Nissemor i gaderne, hvor de uddeler julegodter til alle

Læs mere i By Night-avisen