Julestuer i Fjerritslev og omegn

til .

Som optakt til julemåneden kan du glæde dig til hyggelige julestuer i Fjerritslev-området

Jul på Gammel Aagaard

Glaskunstner Sanne Vestergaard Jensen åbner den flotte hoveddør til Gammel Aagaard, Aggersundvej 79, Fjerritslev, iført nissekostume søndag 13. november fra kl. 10.30 til 17.30.

I tre af stuerne på den gamle herregård fra ca. 1750 har Sanne pyntet op med glasnisser, drivtømmer, syede ting, malerier, Powertex-figurer og meget andet. Ud over Sannes egne ting vil filtmager Eva Kristensen også have sine flotte filtkreationer med.
I Gammel Aagaards have vil man kunne købe grønt og juletræer af Frederik Røge Holm.

Når du har kigget på de mange ting og gjort dine indkøb, kan du nyde en kop kaffe, te eller saft med småkager og pebernødder for et symbolsk beløb.

Jul i den gamle skole

Samværs- og Aktivitetscentret i den tidligere Hjortdal Skole slår igen i år dørene op til et hyggeligt julemarked fredag 18. november kl. 13–17.

Der vil være salg af adventskranse, dørpynt, kalenderlys, nisser, julepynt og mange, mange andre ting. Der kan købes gløgg og æbleskiver, og der hygges med dejlig julemusik.

Jul på Gammel Grishauge

For 12. gang holdes julestue på Gammel Grishauge, Oddevej 105, Klim, og det sker i weekenden 19.-20. november (begge dage kl. 11.00 – 17.00).

Lokale kunstnere udstiller her håndværk af forskellig art. Således er der både raku, filt, keramik, smykker, træhåndværk, pileflet, dekorationer og kunst at finde i de hyggelige omgivelser.

Det er også muligt at finde juletræet til årets store fest, og i den lille café kan der købes lidt julegodter til ganen.

Jul på Nisseborgen

Lørdag 19. november fra kl. 10.00 til 15.00 er der atter julemarked på Nisseborgen hos KFUM Spejderne i Fjerritslev (Spejderborgen, Aggersundvej 3B).

På julemarkedet kan man købe juletræer, juledekorationer, adventskranse, julepynt, pynt og kranse til kirkegården. Det er ligeledes muligt at købe gløgg, småkager og bolsjer.

Overskuddet fra julemarkedet går ubeskåret til spejderarbejdet i Fjerritslev og er en vigtig bidragyder til den fortsatte eksistens af KFUM Spejderne i Fjerritslev.

Jul i Hjortdal

Søndag 27. november kl. 12.00 - 16.00 er der julehygge hos købmanden i Hjortdal.

Kl. 15.00 tænder vi lys på juletræet og huset, synger et par julesange, julemanden kommer på besøg for at kigge efter søde børn, og så kan der købes gløgg og æbleskiver hele eftermiddagen

Arrangør er Hjortdal Beboerforening og Hjortdal Købmand.