Jul i Fjerritslev – Jammerbugtens hyggeligste julehandelsby

til .

Glæd dig til en hyggelig juletid med masser af aktiviteter i Jammerbugtens hyggeligste julehandelsby

Vind gavekort for mere end 25.000 kr., når du handler i Fjerritslev i november måned

Når du handler i Fjerritslev Handelsstandsforenings medlemsbutikker i november, får du mærker til et samlehæfte for hver 100 kroners indkøb (dog ikke i dagligvarebutikker).

Ved aflevering af hæftet kan du få del i nogle helt unikke tilbud, der er beskrevet i hæftet.

Samtidig deltager du i udtrækningen af gavekort til en samlet værdi på over 25.000 kr.

Bonkonkurrence hele julemåneden i Fjerritslev 

Traditionen tro er Fjerritslev Handelsstandsforening klar med en julekonkurrence, hvor du kan vinde op til 3.000 kr.

Du skal blot huske at gemme dine boner og udfylde en speciel kupon, som du får udleveret i de medlemsbutikker, hvor du handler til og med fredag 23. december. Kuponerne afleveres i en stor kurv, der står hos Renés Vin & Grønttorv.

Hver uge trækkes lod mellem de indkomne kuponer, og 5 heldige vindere får hver uge beløbet på deres indkøb tilbage i form af et Fjerritslev Gavekort (dog max 3.000 kr.).

Black Friday & Jul by Night i Fjerritslev fredag 25. november

Butikkerne har åbent helt til kl. 21.00. Sidste fredag i november er jo samtidig Black Friday, så butikkerne har masser af gode tilbud klar til dig hele dagen.

Kl. 18.30 udgår et fakkeltog fra Kirkepladsen og bevæger sig gennem handelsstrøget hen til Torvet, hvor det store juletræ står klar til at blive tændt.

Julemanden ankommer med Falcks røde brandbil kl. 19.00 og bliver hejst helt op i toppen, hvor han tænder lysene på juletræet og byens flotte julebelysning. Derefter er der sang omkring træet til musik ved Jammerbugt Kulturskole.

Julemanden & Nissemor går senere omkring i gaderne og uddeler godter, og rundt om i butikkerne – og hos LC Vesterhavsfruerne i julehusene på Bryggertorvet – er der hyggelige aktiviteter og smagsprøver. Desuden frister Lions Club med varme pølser fra deres pølsevogn.

Der er åbent i den historiske bryggergård, hvor byens gamle juletraditioner bliver holdt i hævd hele den kommende måned.

Jul by Night i Fjerritslev fredag 9. december

Butikkerne har åbent til kl. 21.00 med hyggelige aktiviteter både i butikkerne og i byens gader.

Besøg LC Vesterhavsfruerne, der sælger juleting på Bryggertorvet, eller kig indenfor i den gamle bryggergård, hvor de bedste juletraditioner holdes i hævd. Udenfor er Lions Club klar med varme pølser og en god snak fra deres pølsevogn.

Søndagsåbent i Fjerritslev søndag 11. december

Byens butikker er i julehumør og holder åbent til kl. 14.00. Der er også åbent i den gamle bryggergård, og rundt om i gaderne kan du møde Julemanden & Nissemor, der deler godter ud.

Søndagsåbent med Kål & Flæsk i Fjerritslev søndag 18. december

Byens butikker har åbent til kl. 16.00 og byder på masser af julehygge både inde og ude. Der er åbent i den gamle bryggergård, hvor der for et beskedent beløb serveres Kål & Flæsk med hvidtøl efter de bedste juletraditioner i Fjerritslev.

Julemanden & Nissemor er igen på pletten for at skabe julestemning i gaderne.

LC Vesterhavsfruerne sælger spændende juleting i de små julehuse på Bryggertorvet, og Lions Club er ligeledes på gaden med deres kendte pølsevogn.

Januarudsalg torsdag 5. januar

Det traditionsrige vinterudsalg i Fjerritslev begynder torsdag 5. januar med mulighed for at få en gratis billet til gule ærter med flæsk og pølse (eller en rød pølse med brød), når du handler i en af byens medlemsbutikker. Serveringen foregår i Bryggerkælderen.