Made in Denmark udbyder lokale »Twilight«-billetter til golf og musikfestival

til .

Golfturneringen Made in Denmark, der afvikles i dagene 25.-28. august på Himmerland Golf & Spa Resort i Gatten, har indgået et samarbejde med Fjerritslev Handelsstandsforening om salget af en helt ny, lokal billettype, der giver mulighed for at opleve golf i verdensklasse og efterfest i form af Made in Denmark Festival

Billettypen kaldes »Twilight« og giver adgang til hele golfområdet torsdag, fredag og lørdag fra kl. 16.00. Billetkøberne kan således hver af de tre dage opleve de sidste timers golf og deltage i koncerter med danske topnavne på festivalen, der begynder, så snart dagens sidste putt er foretaget. 

– Vi har fået rigtig mange henvendelser fra lokale, som måske ikke nødvendigvis er den typiske golfgæst, men som gerne vil se nogle af verdensstjernerne og være en del af festen, fortæller Thomas Nielsen på vegne af Made in Denmark Festival og Himmerland Golf & Spa Resort.

– Derfor har vi i samarbejde med handelsstandsforeningerne i nærområdet lavet dette tiltag. Vi vil også rigtig gerne styrke vores lokale forankring og give lokalbefolkningen en særlig mulighed for at opleve den helt unikke stemning på golfbanen og i teltbyen, og det håber vi, den nye billettype kan hjælpe til med.

Fjerritslev Handelsstandsforening ser også mange perspektiver i samarbejdet:

– Vi kan kun opfordre til at bakke op om denne internationale begivenhed, som i høj grad er med til at skabe opmærksomhed om vores lokalområde og fantastiske natur. Made in Denmark betyder hvert år et væsentligt antal hotelovernatninger i Han Herred og øget omsætning i de lokale restauranter og butikker, og Fjerritslev Handelsstandsforening får desuden et beløb pr. solgt billet til nye aktiviteter, lyder det fra Henrik Bech, medlem af handelsstandsforeningens bestyrelse. 

– Salget af »Twilight«-billetterne kan være med til at sætte besøgstallet på Made in Denmark i vejret, hvilket kan få betydning for, om turneringen kan forblive i Nordjylland, tilføjer han.

Billetten er tredelt, og hver af de tre dagsbilletter kan anvendes af individuelle personer. Skulle man være forhindret en af dagene, kan man således videregive dagens billet til en anden. 

Har man allerede købt dagsbilletter eller partoutbillet til Made in Denmark 2016, har man fri adgang til koncerterne både torsdag, fredag og lørdag.

Store navne på plakaten

Made in Denmark Village byder på masser af underholdning fra tidens helt store musiknavne:

  • Torsdag: Michael Hardinger Band + Gnags
  • Fredag: Djämes Braun + Mads Langer
  • Lørdag: Laid Back + The Antonelli Orchestra & Friends
  • Hertil kommer support-bands hver aften

Billetsalg

I Fjerritslev sælges »Twilight«-billetterne udelukkende gennem Sparekassen Vendsyssel, Renés Vin & Grønttorv samt Super Brugsen Fjerritslev, og prisen er kun kr. 345 for alle tre dage. Billetterne kan ikke købes online.