Forårsnyt fra byens forretninger

til .

Flere af Handelsstandsforeningens medlemmer har brugt den første forårsmåned på fornyelse af deres forretninger

Synoptik i Søndergade genåbnet med nyt look

De første dage af marts var der byggerod i Søndergade 5, og mange forbipasserende spurgte bekymret til, om Synoptik mon var ved at lukke.

– Det kunne vi helt klart svare nej til, fastslår butikschef Malene Schneider.

Tværtimod var hensigten med de mange håndværkere og den midlertidige indgang fra bagsiden at skabe en ny og moderniseret Synoptik i Fjerritslev. Det sker som led i en landsdækkende lancering af »det nye Synoptik«.

Fredag 11. marts kunne Malene Schneider slå dørene op til sin nye butik:

– Målet er at gøre brillekøbet lettere og mere enkelt. Nu kan kunderne blandt andet orientere sig i brillesortimentet efter, hvilken stil og type de er.

– Det kan nemt føles som en voldsom opgave at købe nye briller, og derfor skal vi som optikere gøre, hvad vi kan, for at hjælpe kunderne i hele processen. Det gør vi blandt andet med en ny prisstruktur, skarpe priser og vores Synoptiske Fordele, som blandt andet tilbyder kunden en Certificeret Synsprøve, vedligeholdelse og komplet bytteservice. Det skal være nemmere og mere gennemskueligt for kunderne at se, hvad de får for pengene, og det hjælper den nye butiksindretning med, forklarer Malene Schneider.

– Vi har fjernet alt det, der kunne virke uklart og forvirrende, og skabt et helt nyt interiør med fokus på lys, liv og åbenhed. Det skal være rart, indbydende og let at finde rundt hos os – både når det kommer til priser og til at finde de rigtige briller eller kontaktlinser.

Synoptik fejrer åbningen af den »nye« butik i Søndergade 5 med et godt tilbud »Spar momsen på hele brillen«, som gælder frem til 24. april.

Nyt navn og gennemgribende modernisering hos »Butikken by Gitte J.«

Efter 14 år med damemode i Vestergade 4 har Gitte Jakobsen haft lyst til at skabe et helt nyt udtryk med lys og luft i butikken.

Midt i marts valgte hun at lukke butikken en hel uge, hvor der blev malet, skiftet gulvbelægning og foretaget en omfattende ændring af indretningen.

»Butikken – Tøj til hende«, som har været navnet siden starten, er samtidig blevet moderniseret til »Butikken by Gitte J.«

Genåbningen, som fandt sted mandag 14. marts, markeres med særligt gode tilbud op til påske.

butikken-nyt-navn-marts-2016

Sport Master i nye lokaler

SportMaster er pr. 7. marts flyttet fra Kirkecentret i Vestergade 16A til nye, flotte lokaler i Østergade 6-8, hvor der tidligere var boghandel.

Butikschef Tina Lausten er glad for at blive en tættere del af fællesskabet i Fjerritslev midtby – ikke mindst ved Påske by Night og lignende arrangementer – og forventer sig meget af beliggenheden lige over for SuperBrugsen, hvor der færdes rigtig mange mennesker.

På billedet ses Jeanette Jul og butikschef Tina Lausten (th) ved løbebåndet, hvor du kan afprøve den helt rigtige sko til netop din løbeteknik.

sportmaster-marts-2016

Vi byder velkommen til Imerco

Imerco i Søndergade 4 er pr. 1. januar blevet en del af Fjerritslev Handelsstandsforening, og fra foreningens side byder vi Imerco hjertelig velkommen i fællesskabet om at gøre Jammerbugtens hyggeligste handelsby til et endnu bedre sted at gøre indkøb. Det gør vi ikke mindst ved at arrangere spændende tiltag som Påske by Night onsdag 23. marts, hvor Imerco selvfølgelig også holder åbent hele aftenen.

Imerco er en af byens største specialforretninger med en lang tradition, der går mere end 75 år tilbage til isenkræmmer Svend Møller, der blev efterfulgt af Ole Kirketerp og Bent Krogh-Hansen. I 2007 blev forretningen solgt til Imerco-kæden, og siden 1. september 2014 har Ida Madsen, der bor privat i Birkelse, stået i spidsen for butikken.

Ida Madsen er en erfaren dame i isenkræmmerfaget, idet hun står foran sit 25-års jubilæum hos Imerco, hvoraf hun de første 23 1/2 år var tilknyttet forretningen i Brovst.

Hun kender således lokalområdet ud og ind og har hurtigt lært befolkningen i Fjerritslev at kende.

– Jeg kan godt li’ den tætte kontakt med kunderne, og jeg synes, det er spændende at opleve de mange turister, som kommer Fjerritslev, siger butikschefen.

Ida Madsen har to medarbejdere, som begge er kendte ansigter i byen. Jytte Mogensen har været ansat siden Imerco-kædens overtagelse i 2007, og hun har ligesom sin chef mange års erfaring i branchen, idet hun tidligere arbejdede med isenkram i Løgstør, hvor hun også er uddannet.

Endvidere er Jette Olesen en del af det lokale Imerco-team. Hun er uddannet hos naboen Matas og kender således også kunderne i byen rigtig godt.

imerco-marts-2016