Udsalg med gule ærter og helt vilde nedsættelser

til .

Januar-udsalget i Jammerbugtens hyggeligste handelsby starter torsdag 7. januar og byder på både gratis mad og masser af gode tilbud – alt sammen noget, der luner i vinterkulden

Handelsbyen Fjerritslev er kendt viden om for sine hyggelige traditioner, som har rigtig mange år på bagen. En af disse er servering af dampende gule ærter med tilbehør i forbindelse med januar-udsalget. Og det er endda ganske gratis!

Igen i år danner den stemningsfulde kælder i Fjerritslev Bryggeri- og Egnsmuseum rammen om den traditionsrige servering af gule ærter, som finder sted torsdag 7. januar i tidsrummet fra kl. 12.00 til 18.00.

Hvis du – eller dine børn – ikke er lige til gule ærter, kan du også vælge at få serveret en portion pølser med brød.

Det er SuperBrugsen, der leverer de gule ærter, og serveringen er lagt i kyndige hænder hos det samme hold, der også står for »kål i kælderen« sidste søndag før jul.

Byens specialbutikker holder åbent til kl. 18.00 torsdag 7. januar. Butikkerne bugner af varer med helt vilde nedsættelser – du kan spare helt op til 70 pct. – og når du handler hos medlemmerne af Fjerritslev Handelsstandsforening i løbet af første udsalgsdag, kan du få en gratis billet til gule ærter (eller pølser med brød).

Samtidig benytter vi anledningen til at ønske alle vore kunder et godt nytår med tak for opbakningen gennem hele 2015. Denne opbakning er forudsætningen for, at vi også i fremtiden kan have et bredt udvalg af specialbutikker, som er med til at gøre Han Herred til et godt sted at bo og leve.

Se butikkernes udsalgsannoncer i Fjerritslev Ugeavis tirsdag 5. januar på side 13-19