Julemanden satte lys til »Jul i Fjerritslev 2015«

til .

De gode traditioner holdes i hævd i Jammerbugtens hyggeligste handelsby, og derfor var det selvfølgelig Julemanden & Nissemor, der igen i år sørgede for, at julefejringen blev indledt på bedste vis på Torvet midt i byen sammen med børn og voksne i stort tal

Festlighederne begyndte med fakkeltog fra Kirkepladsen gennem handelsstrøget til Torvet, hvor pianist Per Gregersen og dygtige sangere fra Jammerbugt Kulturskole allerede havde sat gang i den rette julestemning.

Julemanden & Nissemor ankom med Falck-køretøj og blå blink, og efter at have hilst på de forventningsfulde børn steg Julemanden højt til vejrs for at forestå nedtællingen til at tænde lyset i byens kæmpestore juletræ.

Nede på Torvet igen deltog det kære julemandspar i fællessangen omkring træet, hvorefter de aftenen igennem uddelte julegodter og fik sig en snak med de mange, der var på juleindkøb i byens butikker.

Læs mere om julemånedens aktiviteter i Fjerritslev her


Se video fra juletræstændingen herunder

Julemanden satte lys til Jul i Fjerritslev 2015

De gode traditioner holdes i hævd i Jammerbugtens hyggeligste handelsby, og derfor var det selvfølgelig Julemanden & Nissemor, der igen i år sørgede for, at julefejringen blev indledt på bedste vis på Torvet midt i byen sammen med børn og voksne i stort tal. Festlighederne begyndte med fakkeltog fra Kirkepladsen gennem handelsstrøget til Torvet, hvor pianist Per Gregersen og dygtige sangere fra Jammerbugt Kulturskole allerede havde sat gang i den rette julestemning. Julemanden & Nissemor ankom med Falck-køretøj og blå blink, og efter at have hilst på de forventningsfulde børn steg Julemanden højt til vejrs for at forestå nedtællingen til at tænde lyset i byens kæmpestore juletræ. Nede på Torvet igen deltog det kære julemandspar i fællessangen omkring træet, hvorefter de aftenen igennem uddelte julegodter og fik sig en snak med de mange, der var på juleindkøb i byens butikker. Læs mere om julemånedens aktiviteter i Fjerritslev her http://www.fjerritslev.dk/index.php/nyheder/267-julemanedens-program-i-fjerritslev-2015

Opslået af Fjerritslev.dk på 27. november 2015