Klærmann – ny fremtid som Tøjeksperten

til .

Den kendte herretøjsforretning i Vestergade 10 har pr. 1. oktober skiftet fra Din Tøjmand til Tøjeksperten og kan nu tilbyde en række nye mærker

– Vi har blandt andet fået Shine og Lindbergh på hylderne, og vi håber, at vi dermed også kan nå en yngre målgruppe fra 17-18 år og opefter, fortæller indehaverne Mariane Steen Klitgaard og Michael Winther-Jensen. – Ikke mindst Lindbergh White er en kollektion for den modebevidste unge mand, tilføjer de.

– Derudover fører vi nu også Bison, Signal, Morgan, Huzar, Eterna og Sunwill. Men vi har stadig de kendte mærker som Wrangler, Meyer og Bosweel i vores sortiment.

Mariane, Michael og deres medarbejder Bjarne Pedersen har benyttet skiftet til at give butiksindretningen et nyt twist i form af en retro-sofagruppe midt i lokalet, hvilket kunderne har taget godt imod. Der er nu også mulighed for at opnå medlemsfordele via Tøjekspertens kundeklub, og ellers fortsætter Klærmann med den velkendte service, herunder rensning og omforandring af tøj.

– Vi er fortsat en selvstændig, lokalejet butik, men via indkøbssamarbejdet i Tøjeksperten bliver vi nu endnu bedre i stand til løbende at tilpasse udvalg af tøj til vores lokale målgruppe.

Skiftet til nyt kædesamarbejde er en konsekvens af, at den hidtidige Tøjeksperten i Vestergade 6 måtte lukke.

– Vi beklager, at byen har mistet en forretning, og det viser blot, hvor vigtigt det er, at man handler lokalt. Men nu hvor situationen blev sådan, har vi valgt at samle det bedste fra begge butikker til gavn for herretøjskunderne i lokalområdet.