Nyt fra Fjerritslevs forretningsliv

til .

Nye butikker og aktiviteter i Jammerbugtens hyggeligste handelsby

Eurospar bliver til MENY fra lørdag 30. maj

Så sker det! Den længe bebudede ændring af butikskonceptet hos Fjerritslev Storkøb er nu på plads, og fra lørdag 30. maj er skiltene med Eurospar udskiftet med MENY.

Købmand Bjørn Nielsen og hans stab har gennem de seneste uger haft travlt med at foretage en omfattende ændring af indretningen, så der bliver endnu større fokus på mad i butikken. Blandt andet er grøntafdelingen flyttet helt frem, ligesom der er indrettet en ny vinafdeling.

MENY lanceres som Danmarks nye fødevaremarked.

Muleposen – ny butik i Vestergade 6

Fredag 22. maj slog Karina Holst dørene op til en ny butik i Vestergade 6. Hun har valgt et nyt og utraditionelt koncept med brugskunst, gaveartikler og lækkert fritidstøj til ryttere og andre sportsudøvere. Desuden kan man købe foder til hest og hund.

Efterhånden er det planen at udvide med tøj til golfspillere og mountainbikere.

Asbjørn genåbner sin gårdhave

Lørdag 30. maj genåbner Asbjørn Jespersen spisestedet Gårdhaven i Vestergade 11. Det sker med reception kl. 13-16, hvor der bydes på lidt lækkert ganen.

Spillestedet åbner i Søndergade 3

Svend Erik Astrup, som gennem mange år har været tilknyttet den nu lukkede Fjerritslev Kro, åbner fredag 29. maj en ny aktivitet i Søndergade 3.

Spillestedet er navnet, og i butikslokalet vil der være opstillet helt nye maskiner til alle spilleglade. En del af overskuddet tilfalder lokale foreninger.

Lørdag 6. juni holdes reception kl. 12-14.