Nikolaj fik sig en kæmpe overraskelse

til .

 

Nikolaj Christiansen, der bor i Fjerritslev, har det seneste år ikke været i stand til at passe sin skolegang på grund af sygdom. Han er meget bundet til hjemmet, fordi han ikke har kræfter til at gå særlig langt.

Derfor var det en kæmpe overraskelse, da der 8. juli 2014 pludselig dukkede en hel masse mennesker op hjemme i Vestergade, hvor Nikolaj bor med sin familie.

Årsagen var, at Make A Wish Ønskefonden havde besluttet at forære Nikolaj en såkaldt ATV, et firhjulet køretøj, som vil gøre ham i stand til at komme mere ud end hidtil.

Nikolaj vidste intet på forhånd.

Ud over tre frivillige fra Make A Wish Ønskefonden var der også journalister og fotografer fra de lokale og regionale medier, men Nikolaj tog situationen med ro – og selvfølgelig stor glæde! Med ATV'en kan han igen »gå« tur med familien i skoven og på stranden.

Make A Wish Ønskefonden havde skaffet en ATV af modellen SMC R 100 Sport, som var delvist sponsoreret af den lokale forhandler DCM Cykler og Maskiner i Fjerritslev samt importøren af SMC ATV'er PROATV A/S i Sæby.

Læs mere om Make A Wish Ønskefonden på Make A Wish Ønskefonden