Thisted Forsikring g/s ny eksklusivpartner i FIF Håndbold

til .

Thisted Forsikring g/s har valgt at udvide samarbejdet med FIF Håndbold fra at være superpartner sidste år til nu at være eksklusivpartner­

– Vi er utrolig stolte over, at det er lykkedes os at få Thisted Forsikring g/s med som partner i klubben og ser frem til samarbejdet. Thisted Forsikring g/s har indgået en treårig aftale med os, hvor Thisted Forsikring g/s vil være synlig på ryggen af spilletøjet på samtlige hold i FIF Håndbold, fortæller håndboldformand Mogens Bay.

Adm. direktør Dennis René Petersen fra Thisted Forsikring supplerer:

– Engagement, fælleskab og resultater kendetegner FIF Håndbold, og da det også er nogle af de værdier, vi lever efter hos Thisted Forsikring g/s, var det for os en naturlig udvikling af vores samarbejde med FIF Håndbold. Vi har en klar strategi om, som kundeejet selskab, at give nogle af de penge, vi tjener, tilbage til lokalområdet og deriblandt også sponsoraftalen med FIF Håndbold. Vi glæder os meget til at følge klubben de næste tre år og ser frem til et godt samarbejde.

Thisted Forsikring g/s er ejet af kunderne og er tillige hovedsponsor i Mors-Thy Håndbold, Thisted FC og Team Vesthimmerland. Selskabet driver sine aktiviteter fra hovedsædet i Thisted. Thisted Forsikring g/s tegner forsikringsløsninger til både private og landbrug samt til mindre og mellemstore erhvervsvirksomheder med særligt fokus på det nord-, midt- og vestlige område af Jylland.

FIF Håndbold, der i 2013 blev kåret som Danmarks bedste håndboldklub, holder søndag 9. november et stort hjemmestævne med kampe og aktiviteter for hele familien i Idrætscenter Jammerbugt, Fjerritslev.