Rød-hvide dage i Fjerritslev

til .

I dagene fra onsdag 13. til lørdag 16. august bliver Fjerritslev klædt i rødt og hvidt i anledning af golfturneringen »Made in Denmark« European Tour, som finder sted på golfanlægget i Gatten

I weekenden 16.-17. august afvikles tillige DM i mountainbike på lang distance, DM XCM 2014, med Feriecenter Slettestrand som udgangspunkt.

Derfor hejser Fjerritslev Handelsstandsforening byens flagallé, ligesom de handlende er klædt i rød-hvide trøjer med teksten »Han Herred i Udvikling« for at tage godt imod de mange gæster, som ventes til området i løbet af ugen.

Der er også arrangeret en ekstraudgave af »Sange ved havet« torsdag 14. august kl. 20 ved Havbådehuset i Slettestrand i anledning af de to store begivenheder.

I øvrigt er Fjerritslev Fut, som normalt kører rundture med børn og voksne ved byens egne aktiviteter, udlånt til det internationale golfarrangement i Gatten, hvor det i ugens løb vil transportere tilskuere fra p-pladserne til centerområdet. I den anledning er minitoget forsynet med smukke billeder, der viser noget af det bedste, som Han Herred har at byde sine gæster på.

Han Herred Turistforening og Foreningen Udvikling Han Herred bakker op om initiativet. Således arrangerer Udvikling Han Herred i samarbejde med DN Jammerbugt en naturtur i det vestlige Han Herred søndag 10. august kl. 10-13 med Bulbjerg som udgangspunkt.