Motion for Livsglæde i Klim lørdag 30. august

til .

Det landsdækkende arrangement Danser mod Cancer sætter nye mål for at skaffe penge til kræftramte børn

Det er sommertid – det er indsamlingstid. For tredje år i træk er 42 byer i Danmark klar til at indsamle flere hundredetusinde kroner for at hjælpe kræftramte børn lørdag 30. august. Og du kan også være med!

Lokalt foregår det i Thorup-Klim Hallen, hvor dørene åbner kl. 13. Klim er nemlig som de to foregående år hovedkvarter for den landsdækkende indsamling.

Inde i hallen kan du opleve zumba med seks fantastiske instruktører. Desuden er der kagekonkurrence, en stor tombola med masser af flotte gevinster og mulighed for at købe mad, kage og vafler, ligesom der er underholdning for børnene.

Sponsorløb for alle

Kl. 15 står Fjerritslev Trimklub klar til at tage imod løbesedler fra deltagere, som ønsker at deltage i et sponsorløb/gåtur. Det er andet år, Fjerritslev Trimklub deltager, og håbet er, at rigtig mange familier og firmaer finder vej til Thorup-Klim Hallen denne dag for enten at gå eller løbe en rute på ca. 1 km.

Der gives præmier til de firmaer, den voksne og det barn, som går eller løber flest penge ind. Men vigtigst af alt får du glæden af at være med til at støtte et godt formål og glæde nogle børn, der har det svært.

For at deltage skal du blot møde op på stadion ved Thorup-Klim Hallen. Det er tilladt at konkurrere indbyrdes og møde op i udklædning. Vær med i løbet, som er en sjov og munter lokal aktivitet.

Du skal have fat i nogle sponsorkort og/eller en optællingsseddel, og du kan straks efter løbets afvikling aflevere dine indløbne penge til formanden for Cancerramte Børn, Jan Johnsen, som befinder sig i Thorup-Klim Hallen denne dag.

Du kan bl.a. finde sponsorkort og optællingsseddel på Fjerritslev Trimklubs hjemmeside www.fj-trim.dk

Så gå du blot i gang med at finde nogle, som vil være med til at give et beløb for hver omgang, du løber i tidsrummet kl. 15.30 – 16.00. Du kan spørge familie, venner, bekendte, virksomheder, forretninger, kortklub, naboer, foreninger, evt. din arbejdsgiver. Kan du slet ikke finde nogen sponsorer, kan du eventuelt selv give et beløb pr. omgang.

Sponsor kan også give et fast beløb osv. Man må gerne have mange sponsorer.

Eksempel: 2 omgange a kr. 5 = kr. 10,-

6 km à kr. 10,- = kr. 60,-

Nyt: Cykelløb

Som noget nyt vil der i år også være mulighed for at deltage i et cykelløb.

Der bliver lavet hele 4 ruter.

En minirute, som vi kalder »Tour de Skolegård«, hvor man kan køre på trehjulet cykel inde i skolegården.

Derudover er der en ca. 3 km rute, en på ca. 13 km og en rute ca. 25 km.

Deltagelse er gratis.

Man er meget velkommen til at finde sine egne sponsorer, som fx vil donere med X-antal kr. pr. kørt km.

Indskrivning til cykelløb starter kl. 13.30 ved Thorup-Klim Hallen.

Det landsdækkende arrangement

42 haller over hele landet stiller i år gulvplads til rådighed til Motion for Livsglæde/Danser mod Cancer, mens 300 zumba- og andre sportsinstruktører lægger sved og stemmer til for at indsamle så mange penge som muligt til Foreningen Cancerramte Børn.

Sidste år blev der indsamlet 450.000 kr., og i år er målet 500.000 kr. Det kræver en enorm indsats, og den bliver ikke mindst leveret af Charlotte Bolivard, tidligere Klim, der gennem de sidste tre år har taget initiativ til og arrangeret Danser mod Cancer.

– I år er arrangementet meget specielt for mig, for det er blot et par måneder siden, min egen mor døde af kræft. Men det er ikke kun mig, der arbejder hårdt for at hjælpe kræftramte børn. Det er også de mange hundrede frivillige over hele landet, der støtter op og afsætter tid, som gør dette arrangement muligt, understreger Charlotte, som er glad og stolt over at hendes hjemby er hovedkvarter for det landsdækkende arrangement.

Pengene, der kommer ind lørdag 30. august modtages med kyshånd hos Foreningen Cancerramte Børn, hvor formand Jan Johnsen forklarer, at man derved kan gøre rigtig mange kræftramte børns liv lidt lettere og også nå bedre ud til deres familier.

– Kvaliteten af de mange arrangementer, der afholdes hvert år i foreningen, er blevet forbedret til gavn for de kræftramte børn og deres familier på grund af Danser mod Cancer. Ligeledes er det blevet muligt at lave flere arrangementer. Det er fuldstændig overvældende, at så mange frivillige rundt omkring i Danmark yder denne enorme indsats, og derfor er vi også er dybt taknemlige over de mange kræfter og den megen tid, der bliver lagt i forberedelserne op til lørdag 30. august.

Jan Johnsens håb er, at pengene fra dette års Danser mod Cancer gør det muligt for foreningen igen at komme på en skiferie til Norge med 45 børn i behandling, samt deres eventuelle søskende og forældre. Denne tur er fantastisk og giver de berørte familier mulighed for at komme til kræfter og hygge sig. Jan Johnsen opfordrer derfor alle, der har lyst til at være med, til at finde energien og træningstøjet frem og sammen med andre brænde kalorier af for et godt formål.

FAKTA

Læs mere om Foreningen Cancerramte Børn på www.cancerbarn.dk

For mere information: www.dansermodcancer.dk

Billetter købes på: www.enkelbillet.dk

For direkte kontakt til Charlotte Møller Bolivard: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. telefon 21 55 45 41