Kom til ølfestival i Bryggergaardens have lørdag 19. juli

til .

Lørdag 19. juli kl. 11-15 inviterer Fjerritslev Handelsstandsforening i samarbejde med Han Herred Turistforening og Fjerritslev Bryggeri- og Egnsmuseum til en hyggelig ølfestival i den gamle bryggergårds have

Her vil der være lejlighed til at smage på tre forsøgsbryg, som Bryggergaardens eget bryggerlaug har fremstillet, foruden øl fra Thisted Bryghus.

Ud over gratis smagsprøver – og nogle gode historier om brygningen – bliver der også lejlighed til at smage på Han Herred Snapsen, som er lanceret af Renés Vin & Grønttorv.

Kl. 12 serveres en sildetallerken med en øl for kun 50 kr., og desuden kan der købes frisktappet fadøl fra Thisted Bryghus.
Det hele gøres hyggeligt og stemningsfuldt til musik af Vagabonderne, som spiller en skøn blanding af jazz, blues og gamle fiskersange, der nok skal sikre højt humør dagen igennem.

P. Kjeldgaard Bryggeri, der bryggede masser af hvidtøl fra 1897 til 1968, står fuldstændig intakt med alle de gamle kar og remedier og er Nordeuropas bedst bevarede landbryggeri. Absolut et besøg værd for hele familien!

I sommerperioden er der desuden turistinformation i forhuset ud mod Østergade, hvor man også kan besøg bryggerfamiliens private stuer, som fremstår i bedste Matador-stil.