Skønne modeller på podiet ved første CarWalk i Fjerritslev fredag 6. juni

til .

Hvis man mixer ordene »car« og »catwalk« får man et helt nyt begreb, som hedder CarWalk

Det vil med andre ord sige et spændende og anderledes modeshow, hvor man både får præsenteret de nyeste trends inden for tøj og sko og samtidig kan opleve flotte og farverige biler på podiet.

Hvordan lader det sig gøre?

Jo, i Fjerritslev, som hermed lancerer sin første CarWalk, bliver hovedstrøget spærret af for kørende trafik fredag 6. juni fra kl. 17.00, idet der etableres et podie midt i byen, hvor alle de skønne modeller bliver præsenteret for publikum.

Der er også mulighed for at deltage i konkurrencen om gavekort for 11.000 kr. til de deltagende forretninger samt billetter til VesterhavsRock 2014 lørdag 2. august i Fjerritslev.

Gratis konkurrencekuponer udleveres i løbet af dagen hos de deltagende butikker og bilforhandlere – dog max én kupon pr. person pr. butik.

Vinderne af gavekort udtrækkes direkte i forbindelse med CarWalken på podiet fra kl. 17.

Byens butikker er klar med masser af gode tilbud. Fjerritslev Fut kører gratis rundture med børn og voksne, og desuden er der mulighed for at opleve flotte motorcykler og veteranbiler rundt om i gaderne.

Idéen til CarWalk er hentet hos handelsstandsforeningen i Hurup, som velvilligt har udlånt rampen, som i aftenens anledning danner podie for det utraditionelle modeshow.