En lille oase midt på handelsstrøget

til .

Efter 25 år som offentligt ansat har Marie Lisbeth Sunde, Fjerritslev, taget et stort spring med etableringen af Galleri Malí i Vestergade 6, hvor hun har brugt de seneste par måneder på at omdanne den tidligere slagterbutik til en »Aladdins hule« med alskens finurlige ting og sager, både gammelt og nyt, herunder malerier og andre kunstgenstande

En del af malerierne er fra egen hånd. Tingene er sat sammen, så det udgør en oplevelse i sig selv at besøge den lille oase midt på handelsstrøget.

Ligeledes tilbyder Marie Lisbeth Sunde malerkurser for børn og voksne samt konsulentbistand til indretning af private hjem for få penge.

Marie Lisbeth Sunde er oprindeligt fra Sjælland og uddannet socialpædagog. Hun har bl.a. arbejdet i Aarhus og Brovst, og senest var hun ansat i psykiatrien i Vesthimmerlands Kommune, før hun valgte at sætte sit arbejdsliv på pause.

Det er foreløbig planen at holde åbent i Galleri Malí sommeren over for at se, hvordan initiativet bliver taget imod af lokalbefolkning og turister, og Marie Lisbeth Sunde satser på, at hun under alle omstændigheder skal have et lønmodtagerjob ved siden af.