Torvet bugner af friske råvarer til påskens måltider

til .

Nu hvor foråret har meldt sin ankomst, og påsken banker på, er der traditionen tro lagt op til råvaremarked på Torvet i Fjerritslev. Netop torvemarkederne, som til sommer vender tilbage uge efter uge, er en af de vigtige årsager til, at Fjerritslev er Jammerbugtens hyggeligste handelsby!

Vin- og grønthandler René Hjørnet Jensen frister her til påske med et stort udvalg af frisk frugt og grønt, krydderurter og krydderier, som vil være oplagte ingredienser til påskens frokoster, middage og hyggestunder.

Hertil kommer blomster til at pynte med både ude og inde, og ikke mindst byder René på smagsprøver af spændende specialiteter, vin, spiritus og øl. René har selv lanceret en række lokale produkter, såsom Alverdens Casper øl i tre varianter, Gyldenstjerne bjesk, Fjerritslev Port, Han Herred Vinen i hvid og rød samt Han Herred Snapsen, som inden længe kommer i en ny, gylden version med motiv fra Svinklovene, som jo er blevet landskendt via tv-serien Badehotellet.

I samarbejde med Nordisk Brænderi i Vester Svenstrup er der også Røde Willy dram samt den nyudviklede nordjyske whisky og rom på hylderne.

Der er råvaremarked på Torvet onsdag 16. april kl. 10-16 og påskelørdag 19. april kl. 9-13.