VesterhavsRock klar med årets program

til .

Med Thomas Helmig er der nu sat fem store navne på plakaten til Jammerbugtens fedeste havefest på Dyrskuepladsen i Fjerritslev lørdag 2. august

Læs VesterhavsRocks introduktion til de medvirkende herunder:

Thomas Helmig

1. november 2013 var Thomas Helmig tilbage med endnu et musikalsk solidt album, som kort og godt bærer titlen »KH Helmig«. I år er han at finde til årets havefest i Fjerritslev.

Smokie

Smokie var første navn, vi tog på plakaten til den største havefest i 2014. Efter stor efterspørgsel var der ingen tvivl om, at de skulle med igen.

Carpark North

Carpark North hitter stort med guldsinglen »32« og udsendte deres nye album »PHOENIX« 27. januar med efterfølgende turnéstart efter fem års albumtavshed. I år skriver vi 2014, og det er derfor tid til, at de kigger forbi Fjerritslev.

Christopher

Christophers karriere lynstartede i sensommeren 2011, først med en coverversion af Robyns »Call Your Girlfriend«, der blev et stort hit på YouTube, og hurtigt derefter udkom hans første single »Against the Odds«, der efter bare få måneder førte til Christophers første guld- og platinplader.

90’er festen

90’er Festen på P3 er lig med fuld udblæsning, når Henrik Povlsen og Kanonkongen jonglerer de største 90’er hits, som kun de kan. Og de gør det for os 2. august 2014 i Fjerritslev.

Yderligere info og billetbestilling fra 3. april på www.vesterhavsrock.dk