FIF Håndbold i spændende samarbejde med Han Herreders Ungdomsskole

til .

FIF Håndbold og Han Herreders Ungdomsskole indgår et spændende samarbejde, hvor der blandt andet skal etableres målmandstræning over flere gange sammen med øvrige lokale foreninger

Idéen er, at denne målmandstræning på skift vil finde sted blandt de involverede foreninger og på Han Herreders Ungdomsskole (HHU).

HHU har ansat to lærere, begge med divisionserfaring, som vil varetage denne målmandstræning, og samtidig vil de involverede foreningers trænere kunne få inspiration og læring til den daglige træning af foreningernes målmænd.

Der vil endvidere blive etableret fællestræning med HHU’s elever på både pige- og drengesiden sammen med Team Vest Han Herreds U16-spillere. (Team Vest Han Herred er et holdfællesskab mellem TIF98 og FIF Håndbold).

På idéstadiet er der også strandhåndboldstævner på FIF Håndbold Beach Arena, så der er tale om et samarbejde, der vil blive udviklet til fælles gavn for både FIF Håndbold og for Han Herreders Ungdomsskole.

Han Herreders Ungdomsskole er fra skoleåret 2014/15 klar med et tiltag kaldet Håndbold First, hvor eleverne blandt andet får:

- håndboldtræning tre gange om ugen
- tur til Berea College, USA, hvor eleverne skal fortælle og vise spillet for amerikanske unge
- teknisk og individuel træning af hver enkelt spiller
- deltagelse i Jydsk Håndbold Forbunds turnering
- deltagelse i Efterskolernes NM
- mulighed for at deltage i håndboldlederkursus
- træning i beachhåndbold i sommerperioden
- målmandstræning sammen med andre lokale klubber

Forstander Jens Sørensen, HHU, om aftalen:

– Han Herreders Ungdomsskole vil gerne være en aktiv del af lokalsamfundet, og vi er glade for, at vi har etableret dette samarbejde med FIF Håndbold, der er en klub i rivende udvikling. Vi håber, at begge parter kan få udbytte af samarbejdet, og vi ser frem til at kunne give vores elever denne ekstra dimension i opholdet på vores skole.

Formand i FIF Håndbold Mogens Bay:

– Vi ser meget frem til dette spændende samarbejde, hvor vi kommer til at kunne tilbyde spillerne både målmandstræning og fællestræning, og ligeså har vi også mulighed for at kunne arrangere minitræningslejr, eksempelvis med overnatning fra lørdag til søndag på HHU.

– Med i aftalen er også, at HHU bliver eksponeret via vores hjemmeside og Facebook samt vores storskærm i Han Herred Fritidscenter, slutter FIF Håndbold-formanden.